6 apr. 2010

JEAN-PIERRE GIRARD


Parapsyhologia este unul din domeniile care ma pasioneaza. Nu pot sa trec pe langa ocazia care mi se ofera de a participa la penultimul stagiul a lui Jean-Pierre Girard celebru om de stiinta, si cel mai mare extrasenzorial al timpului nostru.
Am vorbit de cateva ori cu dumnealui ; desi este o celebritate de necontestat, inteligenta iesita din comun, este in acelasi timp un om de o mare modestie, totdeauna disponibil, un personaj inconturnabil in parapsyhologie.
Sunt foarte fericita ca am reusit sa am in biblioteca mea toate cartile editate pana la ora actuala. O prezentare minima a dlui Girard am gasit-o chiar intr-unul din ziarele din tara. Voi reveni cu traduceri din cartile lui. Permisiunea mi-a fost acordata cu cea mai draga inima.





SOLDATII PARANORMALI Publicat la: 2004-04-05

Razboiul psihotronic este in plina desfasurare. Armele clasice, dar si cele nucleare au atins o limita maxima, stagnand, deocamdata, la acest nivel. Este timpul razboiului psihotronic si al soldatilor telepati sau extrasenzoriali. Lor le apartine "viitorul conflictual".

O data cu integrarea Romaniei in structurile euro-atlantice, armata romana va trebui sa se ridice la standardele marilor armate, care au, de multa vreme, unitati de extrasenzoriali, soldati care s-au antrenat pe frontul nevazut al perceptiilor energo-informationale. In acest domeniu, meseria se "fura", nu se invata. Daca aliatii Romaniei vor avea ca obiectiv dotarea armatei noastre cu armament clasic performant, in domeniul psihotroniei fiecare se descurca pe cont propriu. Noroc ca nu pornim cu un handicap, in Romania efectuandu-se cercetari in domeniu inca din anii '60.


TABARA TELEPATILOR
Cercetarile specialistilor romani nu au confirmat ipoteza americanilor, dar au relevat existenta unor detalii fizice particulare la copiii cu potential extrasenzorial mare, inclusiv in zona genunchiului. In 1980, cercetatorului Vasile Rudan, specialist in stiinte fizice si naturale, i s-a cerut, de catre armata, sa identifice si sa testeze tineri "dotati" pentru acest domeniu. Se cautau, in special, cei capabili sa transmita si sa receptioneze corect mesajele telepatice. O prima selectionare s-a facut dupa particularitatile anatomice evidentiate de cercetarile anterioare. Pentru cei selectati s-a deschis o tabara speciala in Curbura Buzaului, unde s-au efectuat experimente de transmisie telepatica intre doi si mai multi subiecti. Totodata, s-au facut si experiente de radiestezie. Tabara telepatilor era "alipita" unui santier arheologic, tinerii extrasenzoriali ai lui Vasile Rudan reusind deseori sa descopere cu "ochii mintii" unde trebuia sapat pentru vestigii arheologice. Au existat cazuri cand au descris si ce o sa se descopere in locul indicat.


UNITATEA MILITARA A LUI ILIE CEAUSESCU
Rezultatul experimentelor romanesti erau mai mult decat promitatoare. S-a reusit transmiterea si receptionarea mesajelor telepatice cu o eficienta de 96-98%, un record mondial in domeniu. S-a demonstrat ca este posibila detectarea extrasenzoriala a urmelor lasate de obiecte care au fost puse in anumite locuri pentru intervale scurte de timp, de 5, 6 secunde. De asemenea, s-a reusit, in mod repetat, detectia si localizarea extrasenzoriala a unor materiale ceramice si textile de dimensiuni foarte reduse, ingropate in nisip si in pamant. In urma acestor rezultate, in 1988 Vasile Rudan a fost convocat de generalul Ilie Ceausescu, care considera ca este necesara infiintarea unei unitati militare specializate in tehnici extrasenzoriale. Generalul Ilie Ceausescu era la curent cu performantele la care ajunsesera americanii si rusii in acest domeniu si voia ca Romania sa aiba militari antrenati sa contracareze "actiuni psihotronice", data fiind localizarea geografica intre cele doua "fronturi". Lui Vasile Rudan i s-a propus sa fie instructorul principal al "soldatilor extrasenzoriali".


"KILLERII PARA"
In prezent, exista in structurile militare romane cativa "soldati extrasenzoriali", pe ici, pe colo, dupa principiul nesanatos "mai rarut, ca-i mai dragut". La noi, ca, de altfel, si la altii, militarii de cariera nu agreeaza acest domeniu, considerat stiintifico-fantastic; nici in zilele noastre, cand paranormalii din armatele tarilor NATO transmit mesaje telepatice unor subiecti aflati in submarine sau in spatiu, evitand astfel interceptarea sau bruiajul, care apar frecvent in cazul mesajelor radio normale. Sau intercepteaza mental intentiile unui potential adversar. Pavel Corut, in cartile sale despre superspionii romani, a prezentat confruntarea acestora cu killerii paranormali. Desi multi cred ca este o exagerare, killerii para exista si te pot anihila mental pentru o lunga perioada de timp sau pot sa te scoata definitiv din circuit, prin "actiuni de la distanta asupra miocardului", considerate cele mai violente actiuni ale acestor extrasenzoriali.


CENTRUL NUCLEAR DE LA SEMIPALATINSK
Operatorii extrasenzoriali sunt folositi cu predilectie in spionaj si contraspionaj. O performanta in domeniu, amplu mediatizata, a fost cea a unui operator extrasenzitiv de la Institutul american Stanford, Pat Price, care a detectat centrul nuclear subteran de la Semipalatinsk (URSS), care nu fusese descoperit de satelitii de spionaj. Mai mult, operatorul a descris si configuratia incaperilor, ca si natura dotarilor tehnologice din subteran. Astfel de teledetectii se pot face numai dupa foarte mult antrenament.


HIPNORAZBOINICII DIN GRU
Tehnicile paranormale cu aplicabilitate militara sunt diverse. Cele mai frecvent folosite sunt in domeniul transferului de informatii si a transferului de energie. S-a ajuns la performante uluitoare in depistarea si descifrarea unor documente secrete, in localizarea instalatiilor militare, in manipularea de la distanta a unor factori de decizie si in actiunile "psy-ops" de influentare a maselor, in vederea cuceririi fara lupta a unei zone de interes. Hipnoza este folosita pentru a induce ordine in subconstientul unor persoane, care vor actiona in momentul "activarii" printr-un cuvant-cheie. Acest gen de operatiuni nu includ neaparat ordine de asasinare, asa cum s-a mediatizat, ci si actiuni de influentare a unor decizii capitale. Cei mai multi hipnorazboinici se pare ca exista in cadrul GRU, serviciul de informatii al armatei ruse, anumite surse mentionand ca ar exista 15.000 de astfel de persoane. Poate cel mai studiat domeniu este cel al perceptiei de la distanta, care permite operatorului sa "patrunda", prin forta psihica, in cele mai secrete comandamente si sa "citeasca" ordinele si codurile militare.


PROTECTIE PRIN CUNOASTERE
Pentru contracararea tehnicilor para, trebuie sa ai oameni pregatiti in domeniu, iar Romania sta destul de slab la acest capitol. In structurile SRI si SPP exista cate o "clasa" de "ucenici vrajitori", iar in armata exista mai multi profesori decat studenti. Col (r) Teodorescu Constantin, doctor in stiinte militare, specialist in electronica, acorda importanta cuvenita armei parapsihologice: "Se poate duce un razboi prin tehnici psihotronice, indreptate asupra factorilor de decizie politici si militari dintr-un stat-tinta. Cunoasterea acestor tehnici este necesara pentru a te proteja. Strategia de aparare impotriva actiunilor agresive energo-informationale presupune oameni antrenati in domeniu".


BEN LADEN ESTE MORT
Prin mijloace extrasenzoriale se poate determina si starea de sanatate a unui "subiect". Vasile Rudan, cel care trebuia sa fie primul instructor al soldatilor paranormali, folosind teledetectia extrasenzoriala bazata pe "efectul Rudan" ( o metoda elaborata de cercetator), poate spune cu precizie in ce stare se afla o persoana, chiar daca aceasta este la mare distanta, intr-o locatie secreta. In ultimii doi ani, a efectuat teste extrasenzoriale avandu-l ca "subiect" pe Osama Ben Laden. De peste un an, semnele vitale ale lui Osama nu mai "emit". "E teapan. Categoric!", afirma Rudan, care, din cand in cand, efectueaza aceste masuratori pentru Osama. De fiecare data, rezultatul este acelasi, indicand ca "most wanted" nu mai este in viata. Rudan nu este la primul comunicat de genul acesta. In 2001, cand stagiara Chandra Levy, amanta senatorului american Gary Condit, nu mai era de gasit, prin masuratorile sale, Vasile Rudan a detectat ca aceasta este moarta. Se presupunea ca ea a fost trimisa la undeva, la tara, pentru a naste. Dupa sase luni, FBI a descoperit cadavrul fetei ingropat intr-o padure din apropierea Capitalei.


ULUITORUL GIRRARD, CEL MAI MARE SPION PSIHIC
Jean-Pierre Girrard este considerat extrasenzorialul cu cea mai mare putere psihica. Demonstratiile lui depasesc prin complexitate orice experiment. Girrard a lucrat pentru armata franceza, pentru CIA, dar si pentru KGB, in sensul ca s-a supus testarilor specialistilor din aceste institutii, de buna voie sau nu (fiind chiar rapit la un moment dat). El este capabil sa deplaseze obiecte de mare tonaj prin "forta" gandului (telekinezie), bruiaza transmisiile radio, influenteaza pelicula fotografica, modifica structura interna a materiei. A reusit sa topeasca placi metalice ridicand temperatura, prin putere psihica, la 800 de grade Celsius. Exista fenomene paranormale pe care numai el reuseste sa le produca, acestea purtand simpla denumire de "efectul Girrard", cum ar fi topirea metalelor de la distanta. Ca spion psihic a detectat de la distanta baze ultrasecrete, a spart coduri, a citit cu ochii mintii documente secrete aflate in seifuri. Considera ca puterile paranormale pot constitui o arma deosebit de periculoasa, care "poate produce efecte psihice nefaste asupra unor persoane, fara ca acestea sa constientizeze ce li se intampla".


"EXPERIMENTUL DOBROGEA"
In prealabil, cercetatorul Vasile Rudan a organizat o demonstratie pentru armata, demonstratie care avea ca scop punerea in valoare a practicilor extrasenzoriale cu aplicabilitate in domeniul militar. "Experimentul Dobrogea" a fost numele de cod al acestei demonstratii si s-a desfasurat in octombrie 1988, in judetul Constanta. Cu aceasta ocazie, Rudan a localizat, pe o suprafata de 1,5 hectare, un obiect rotund de 25 milimetri in diametru, ingropat in pamant. Localizarea obiectului a fost facuta in doua minute si patruzeci de secunde. Urmatorul test a fost "scanarea" unei zone pentru a detecta daca exista ceva in subsol. Prin biodetectie, Rudan a descoperit cavitati rectangulare delimitate de ziduri si a cerut borne de marcaj ca sa arate configuratia. Militarii au renuntat la configuratie, pentru ca stiau foarte bine ce se afla acolo. Cercetatorul a demonstrat ca, prin tehnici parapsihologice, pot fi depistate in timp optim documente secrete si pot fi localizate instalatii si depozite militare subterane. S-a hotarat infiintarea unei unitati militare de extrasenzoriali si chiar s-a format nucleul acestei unitati, care urma sa-si inceapa activitatea in 1990. Dar, in urma evenimentelor din 1989, ea a fost data uitarii.


COPIII PARANORMALI
Cercetarea experimentala a teledetectiei extrasenzoriale a debutat, in Romania, in anii '60 si a atins apogeul in anii '80, cand a si intrat sub controlul strict al M.Ap.N.
Initial, cercetatorii romani s-au bazat mai mult pe studiile din strainatate. Conform specialistilor americani si rusi, copiii sunt cei mai buni "soldati" pe frontul extrasenzorial, pentru ca mintea lor nu este ingreunata de tot felul de oprelisti. De asemenea, ei au un potential bioenergetic suplimentar fata de un adult, potential necesar cresterii. Copiii isi consuma excesul de energie prin alergare, jocuri etc. S-a constatat ca fetele, pana la varsta pubertatii, sunt mai dezvoltate din punct de vedere psihic decat baietii. Cercetarile din Romania, asupra copiilor, au avut ca obiectiv cautarea unor modalitati practice pentru ca excedentul bioenergetic al copilului sa fie dirijat spre biocomunicatia extrasenzoriala, in special in telepatie. Al doilea obiectiv era detectarea unor repere fizice ce ar fi putut facilita identificarea celor cu puteri paranormale. O echipa de cercetatori americani anuntase ca "sediul" biologic al detectiei extrasenzoriale se afla situat in spatele genunchiului, iar copiii paranormali pot fi detectati dupa aceasta caracteristica.