20 apr. 2010

O INFORMATIE FOLOSITOARE DESPRE MAGIA MODERNA-RADIONICA


Tehnologia in ultimii ani inregistreaza o evolutie foarte rapida … .
Astfel netul devine un instrument de actiune oculta. Aceasta metoda de vrajitorie prin intermediul e-mailului este brutala si inoportuna , insa ea arata ca aceasta « magie/ vraja »se poate adapta evolutiei tehnologice.
Incepand de prin anul 2000 apar primele « vrajitorii » cibernetice , si prima « contra-vraja » cibernetica
Un e-mail inocent pe care multi l-au primit, are ca subiect o « novena »( un lant de rugaciuni prin intermediul internetului)
Lantul este format de regula din persoane inocente, care se vor supune cererii, valului crescand de « novene » si vor transmite mai departe mesajul , mai ales dupa citirea randurilor amenitoatoare, prezicatoare de drame, catastrofe, nefericire.. Acest mod de folosire a netului pentru raspandirea unor astfel de mesaje poate fi catalogata ca o tentativa de vraja colectiva.
Pe de o parte ele promit vesti bune, un succes neasteptat , sau un castig , pe de alta parte ameninta pe cel care intrerupe lantul ca nenorocirile se vor abate asupra lui si a intregii familii.
Novena primita prin posta , sub forma unei scrisori anonime, trebuie arsa cu un anumit ritual. Insa cum trebuie procedat in cazul unui mesaj electronic?
Din punct de vedere tehnic este imposibil; insa fiecare mesaj contine adresa de mail a primei persoane de la care a plecat. Se selectioneaza prin urmare prima adresa de pe lista, la care se expediaza novena , considerand ca fiind punctul de plecare . Se sterg cele doua mesaje : cel primit si cel expediat, inclusiv adresa destinatarului daca se inregistreaza automat in computer.
Astfel se inchide lantul unui asemenea mesaj si se opreste ceea ce poate fi numita vraja-cibernetica.

Cercetarile extrem de complexe facute in laboratoarele multor tari de mai bine de 30 de ani au pus in evidenta un fenomen numit « radionica » . sau « undele de forma».
De exemplu o persoana care este supusa testului cu poligraful reactioeaza cand o alta persoana ii inteapa fotografia cu un ac. Acelasi lucru a fost pus in evidenta in America cand un experimentator pronunta numele celui testat cu scopul de al influintea el nefiind prezent in sala in care a avut loc testul. Efectul experientelor se face simtit chiar daca persoana care ii va intepa fotpgrafia sau persoana care ii va pronunta numele se gaseste la distante de km fata de cel testat.
Ca urmare a zecilor de ani de experiente a aparut « radionica », care permite sa se actioneze la distanta asupra altor persoane prin procedee foarte simple. Se poate actioneaza asupra propriei persoane, asupra altor persoane , se poate influienta propriul destin sau al altora. Pentru a explica fenomenele care au loc in radionica au fost propuse explicatii stiintifice insa stiinta actuala inca nu le-a acceptat, negasind explicatii logice fenomenelor care au loc in radionica.
http://www.radionic.co.uk/