14 aug. 2010

O sumara explicatie referitoare la metoda lui GP GRABOVOI



O noua paradigmă a aparut déjà de un deceniu în Rusia. Aparitia ei se datoreaza unui om remarcabil, Grigori Petrovici Grabovoi. Acesta nu are nimic din atitudinea unui guru. Aspectul sau fizic este al celui de un tanar de familie buna : costum, cravata. Este academician si inginer. El a lucrat ani de zile,ca tehnician in aviatie,si rolul sau a fost de a « asculta » prin clarviziune, avioanele inainte de decolare. Nici un avion oficial rus nu a decolat fara sa treaca prin mainile lui. El a reusit de multe ori sa repare piese defecte in plin zbor prin materializarea piesei...
Ceea ce Grigori Grabovoi realizeaza si invata iese complet din comun. Pe scurt, se poate spune, care el conecteaza Spi (spiritualul) , Psy (psihicul ) si Phy (fizicul).
Combinatia acestor trei domenii "Spi-Psy-Phy”, ii permite sa dezvolte tehnologii bio-informationale care leaga planul spiritual de cel am sufletul si spiritul de corp prin intermediul hipofizei. In acest fel, mintea poate actiona direct pe corp. O altă particularitate,consta in utilizarea memoriei holografice celulare in care el insereaza prin teleportare celule stem capabile sa umple spatiile goale si sa regenereze organe care au fost eliminate prin operatii chirurgicale.
Grabovoi stapaneste metodele de concentrare cu combinatii de grupuri de 7 sau 9 cifre care ii permit sa rearmonizeze practic toate tulburarile celulare.
O alta particularitate a abordarii sale implica asocierea sistematica intre binele particular si bunastarea generala. Pentru Grabovoi intregul univers este continut in constiinta fiecarui individ.
Metoda de lucru « in ansamblu » decurge dintr-o necesitate pur energetica pentru ca insumandu-le ele sunt continute in contiinta individuala iar binele altora este legat in mod direct de binene fiecarei fiinte luata individual.
Aceasta constiinta este creativa si in consecinta autocreatoare. Astfel se intra intr-o alta dimensiune unde notiunea de subiect si de obiect nu mai exista. Fiecare individ poate « lucra » ca un Creator. Conceptul de Creator este prin urmare Dumnezeu, care este foarte prezent in metoda folosita de Grabovoi si discipolii lui. Acest Dumnezeu este principiul creator prin care noi am fost creati. In procesul de vindecare este foarte logic sa se faca referinta la ele pentru ca se poate reconstitui creatia perfecta care a fost la origine si care a fost dereglata printr-o maniera gresita de a vedea viata, de a vedea universul de a-L vedea si chiar a-L intelege pe Dumnezeu. Primordiala este de a-i asocia lui Dumnezeu, eternitatea. De altfel Grigori Petrovici Grabovoi afirma ca aceasta calitate este prezenta in om. Pentru el, trecerea de la moarte la reincarnare este o dovada. Este posibil astfel ca viata sa fie vesnica. In cartea sa celebra in Rusia intitulata « Viata vesnica si reinvierea sunt o realitate », Grabovoi a pus la punct tehnologii bio-spirituale care permit intorcerea spirituala pe pamant a celor decedati .
« Cheia » acestora consista in faptul ca fiecare isi programeaza inconstient varsta si moartea……….
Prin urmare, daca exista o « programare » poate avea loc un proces de « deprogramare » si o « reprogramare » complet diferita: viata eterna care este un proces de creare continuu.