12 aug. 2010

Cine a avut interesul sa-l « elimine « pe Dl Rudan ??

Am gasit nu de mult pe Exploziv-News cateva randuri referitoare la imbolnavirea subita a dlui Rudan. La citirea randurilor, am refuzat sa accept ca adevarata stirea si am cautat mai departe. Apoi articolul din Nexus intitulat « Cronica unui accident anuntat » semnat de dl Cristian Patrut o confirma. Redau o parte din articol:

« Inca de la momentul anuntarii publice a cursului de protectie si aparare extrasenzoriala nivelul 1 sustinut de dl. Vasile Rudan, pe la domiciliul dumnealui au inceput sa sune telefoane si sa se perinde tot felul de oficiali
actuali sau fosti, colegi si „prieteni binevoitori” din „servicii”, purtand cu totii acelasi mesaj: VA RUGAM INSISTENT SA FITI ATENT CU ACEST CURS. VA RUGAM INSISTENT SA NU DIVULGATI INFORMATII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANTEI NATIONALE.

Unii s-ar putea intreba: pai bine, ce legatura are siguranta nationala cu protectia extrasenzoriala ? Cei putini, care cunosc trecutul lui Vasile Rudan, studiile si cercetarile facute de acesta, faptul ca acesta a pregatit generatii intregi de SPP-isti si DIA (si nu numai) in domeniul apararii extrasenzoriale, ca a fost consultantul Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) in domeniul biodetectiei la distanta – INTELEG DESPRE CE ESTE VORBA.

Voiau sa se asigure ca Vasile Rudan nu va divulga informatii de genul:
- cum poti detecta daca o persoana pe care o vezi la televizor sau intr-o poza este moarta sau in viata, daca este persoana care se spune ca este (cea asociata numelui) sau doar o dublura.
- cum poti detecta de la distanta (doar pe baza unei fotografii) locatia exacta in care se afla o persoana, starea ei de sanatate si alte informatii ce tin de acea persoana.
- cum poti detecta CU EXACTITATE anumite resurse subterane (mineraliere, petrolifere, etc.) fara mijloace tehnice.
- cum poti detecta din timp, uneori chiar cu zile intregi inainte, producerea unui cutremur de pamant intr-o anumita zona, fara mijloace tehnice.

Despre toate acestea, „organele” doreau sa nu se vorbeasca, dl. Rudan fiind avertizat sa nu dezvaluie metode de antrenament a capacitatilor extrasenzoriale, dezvoltate de serviciile secrete romanesti, care au fost foarte apreciate la vremea lor pentru eficienta lor in lumea „serviciilor” (spre exemplu eficienta transmisiilor telepatice intre subiectii antrenati prin aceasta metoda ajunge si la 90%, fata de metodele rusesti sau americane, care obtinusera maxim 50% rata de succes).

De aceea, nimeni nu s-a mirat atunci cand pe lista cursantilor s-au regasit inscrisi si ofiteri, cursanti ai diferitelor institutii de stat – ce au atributii in domeniul securitatii nationale….. »

« Se pare ca totusi informatiile oferite publicului in cadrul acestui curs au depasit limita ce se dorea a fi impusa, astfel ca, atunci cand dl. Rudan a anuntat ca in luna august 2010 va avea loc continuarea cursului (nivelul II) au inceput problemele de sanatate ».
Puteti citi restul aici: http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10000260&Itemid=57


Ce este surprinzator, fiul dlui Rudan a avut surpriza sa gaseasca pe cutia postala numele tatalui sau acoperit cu o banda alba de hartie, ca si cum acolo nu mai locuieste nimeni…

Tot pe Exploziv-news.ro am gasit un mesaj aberant lasat de o persoana cu un caracter minuscul care semneaza sub pseudonimul « Wolfram - Departamentul "Zero Barat.

Redau cateva spicuiri :

«……. mie, numele lui V. Rudan nu imi spune nimic”.

« "puterile paranormale" NU SE INVATA. Cel putin, nu la "cursuri serale" de tip neo-cepeka! Rudan pare a fi un diletant - care isi merita soarta. Atat de priceput este/era domnia sa, in ale paranormalului, incat nu a fost capabil sa se apere de pretinsa agresiune psi indreptata asupra dumnealui. Daca sustii ca stapanesti, realmente, acest domeniu, la nivelul unui "mic maestru" - care se apuca sa le dea si altora lectii de specialitate (!) -, atunci e musai sa cunosti si unele tehnici de contracarare a diverselor tipuri de atacuri "paranormale". Or, la dascalul ad-hoc, Rudan, nu e cazul: acesta a fost transformat, din senin, intr-o "leguma"; intr-un mort viu. Halal "maestru" ».


Este raspunsul unui diletant care cu siguranta a citit cate ceva fara sa aprofundeze, sau a auzit foarte vag in dicutiile cu prietenii, la o bere sau la colt de strada.

Am cautat sa am o opinia unui profesionist. Este vorba de dl Jean-Pierre Girard, care printre altele mi-a spus :

- un atac psy de la distanta provoaca dezordine in creierul celui vizat ;
-un asemenea atac se mai poate realiza cu o injectie rapida care nu poate fi depistata ulterior, si cu produse specifica care declanseaza un atac cerebral;
-cu emetori care utilizeaza o anumita frecventa ( arme psihotronice care sunt inca folosite in fosta URSS)
-ca persoana respectiva, (cea care sufera atacul), poate fi avertizata numai daca se afla intr-o stare de constiinta modificata ;
-apoi depinde de metoda folosita de killeri,
-un extrasenzorial nu este o masina, un radar capabil sa detecteze ceea ce se petrece in jurul lui...

Ca orice om, dl Rudan are si alte preocupari; s-a profitat de momentele de neatentie, si, cu siguranta cei care au facut-o sunt poate tocmai dintre cei pe care ar fi putut sa-i considere prieteni.
Si , ce este imbucurator, Nexus anunta un alt stagiu pentru luna septembrie.
Iar mie nu imi ramane decat sa doresc multa sanatate dlui Rudan!!!
Cu toata consideratia
Yash