27 aug. 2010

Exercitii de expansiune a constiintei



Concepute si realizate de Gregory Grabovoi.
Traduse din lb. rusa, adaptate si completate de Aura.

Introducere
Inteligenta Suprem a Universului ... Dumnezeu ... care a creat fiinta umana
si tot ceea ce-l inconjoara, a prevazut sa-i lase omului o posibilitate de a-si redescoperi capacitatile pierdute, si de a-si folosi intelepciunea care fuzioneaza cu lumea imateriala. Aceasta optiune i-a fost data omului de la inceputuri dar el a pierdut-o, ca de altfel si aptitudinea de a o intelege.
Indepartandu-se de Inteligenta Suprema a Universului, deposedat de facultatile sale care ar fi contribuit la perfectionarea planetei Terra, si care i-au permis sa ajunga « stapanul », omul a esuat asemeni unui nave in deriva, si legatura sa cu intelectul universal a inceput sa se atrofieze.
Asa a inceput sa se dezvolte umanitatea devenita intre timp invalida, folosindu-se de mijloace artificiale de transformare a informatiilor, de amenajari tehnice, de organizatii sociale… Pe scurt,ajutat de mecanisme complicate destinate si ele esecului.
Este timpul ca structurile sa fie eliminate, sa se depaseasca limitele si sa se inlature sistemele care conditioneaza si care mentin constiinta limitata, prizoniera in curente prestabilite. Pentru ca aceste sisteme si modele invechite au fost impuse de ganditorii din trecut, ele au avut drept consecinta limitarea constiintei, astfel umanitatea a fost subjugata si controlata.
Este timpul ca fiecare sa aiba acces la adevar, intelegere si sa se admita cine suntem cu adevarat. Deci, esti dispus sa redevii cine ai fost ?? Asa cum ai fost la origine ? Sa elimini « tiparele », controlul, la care suntem supusi in permanenta, subjugati de guverne, de banci, de arme, de dictatori ??
Acceptati, nu sa credeti orbeste in ceea ce va urma, doar sa luati in considerare ca exista o alta realitate ; de a incerca aventura inainte de a o condamna si ignora conformandu-va astfel programului celor care va guverneaza si care va mentin in frica si ignoranta ??
Daca este cazul, atunci ceea ce urmeaza este si pentru tine ! Retineti totusi, ca aceste exercitii nu sunt simple meditatii, simple tehnici de vizualizare. Ele sunt destinate sa permita omului sa regaseasca facultatile pierdute si sa le restaureze,paralel cu reintroducerea armoniei pe pamant.
...va urma...