14 feb. 2010

RADIONICA

Un pendul foarte intersant este cel egiptean . Descoperit in Egipt in mormintele faraonilor, folosit cu certitudine ca amuleta si instrument de radistezie ;
Multi entuziasti afirma ca originea lui ar putea fi regasita in Atlantida.
Astfel pendulul egiptean ofera foarte multe facilitati in plus fata de un pendul obisnuit. Avand forma unui mugure de lotus este unul dintre cele mai puternice instrumente de radistezie de la inceputul timpurilor.
In trecut raspunsul pendulului era atribuit fie ingerilor, demonilor, spiritului celor morti sau lui Dumnezeu. Astfel « Ochiul lui Osiris » a lui Atoum, ochiul verde a lui Ra sau zeita Hathor..… poate sa actioneze la distanta, fiind astfel un instrument in magia egipteana, legandu-si numele de divinatie.


Datorita unor influiente diverse ca : lumina , caldura, greutatea , radiatiile cosmice, electromagnetice, si cele radioactive, energia chimica, dezintegrarea,presiunea , actiune agandului sau a vietii, culorii ..etc.. toate corpurile minerale emit radiatii.
Cu alte cuvinte toata materia- moarta sau vie emite influiente.
Un corp aflat in soare va emite radatii proprii specifice lui insusi, ex : o bucata de fier emite radiatii caracteristice fierului si radiatii solare.
Aceste radiatii sunt caracteristice corpurilor care le emit. Totdeauna unda specifica zaharului se va diferentia de unda specifica fierului, de unda specifica unei alte materii.
Pendulul va avea o miscare de rotatie diferita , se va roti d'un numar mai mic sau mai mare de ori , fiecare va atrage pendulul catre pozitii diferite ale orizontului, si va avea o deschidere unghiulara diferita in raport cu Nordul . Fenomenul este acelasi chiar daca cubul de zahar sau bucata de fier este supusa actiunii unui magnet, a campului magnetic terestru sau gandirii radiestezistului.
Faptul ca un corp primeste una sau mai multe radiatii ,(fiecare din ele fiind primite individual), acest corp va trimite propria sa unda/ radiatie catre sursele care au emis fiecare dintre radiatii respective. Acesta este considerata ca fiind legea generala de baza in radiestezie.
In radionica actiunea este independenta de timp, spatiu sau distanta. Este necesar doar un martor provenind de la persoana respective , nefiind necesara prezenta acesteia.Actiunea este la fel de eficace daca persoana este prezenta in camera de alaturi sau daca ea locuieste la antipozi.
Martori pot fi cateva picaturi de sange, un rest de unghii, par,..
Folosind radionica se cauta armonizarea si optimizarea relationala a tuturor elementelor.