4 aug. 2011

Discipolul lui Edgar Cayce.

( in fotografie, Douglas James Cottrell si sotia sa)

Americanul Douglas James Cottrell, este medium, clarvazator si vindecator, posedand multiple capacitati ( telepatie, remote viewing); detine un doctorat in terapii paralele, si a facut multe previziuni exacte: seisme si inundatii in mod special in Mexic.
Profetiile lui sunt considerate ca o sursa de informatii fiabile. Stilul sau este adesea comparat cu cel al lui Cayce, unul dintre profetii cei mai intuitivi ai secolului XX de la care a imprumutat tehnica sa de meditatie profunda. Douglas a fost numit Omul cu ochii de radiatii X, Ultimul dintre profetii adormiti....
Douglas James Cottrell si-a studiat capacitatile si incearca sa inteleaga lumea spirituala ; a inceput cu experiente de meditatie, de transa profunda si viziune la distanta ; incetul cu incetul a reusit sa atinga niveluri de constiinta foarte profunda. Incepand din 1975 a facut in jur de 25 000 de « lecturi » in transa profunda (DTM) care au fost toate documentate si inregistrtate si care acopera o gama larga de subiecte : sanatate, wellness,spiritualitate, suflet, vieti trecute, karma, mistere nerezolvate, previziuni etc.
Predictii pentru 2011.
James Douglas Cottrell prezice ca cometa Elenin care va ajunge in apropierea Pamantului la jumatatea lui octombrie, si apropierea acesteia va avea efecte devastatoare asupra Pamantului: forte gravitationale semnificative vor fi resimtite in emisfera nordica la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. Din Rusia pana in Canada vor avea loc perturbatii electromagnetice intense.
Japonia va fi lovita din nou de cutremur in iunie si octombrie care se vor manifesta in partea nordica si alte cutremure in mai multe regiuni din sud.
Pe parcursul anului alte evenimente vor marca omenirea: activitatea vulcanica se va intensifica, si daunele vor fi considerabile: un numar record de uragane, dezastre naturale, si super-furtuni, cresterea inexplicabila a temperaturii oceanelor ( cu impact asupra incalzirii globale), asasinate politice, tulburari semnificative ale sistemului financiar globalizat.
Istoria lui Douglas : dragostea unui parinte
Descrindu-se el insusi ca fiind un sceptic, Douglas in perioada in care lucra la Toronto Star a fost inspirat de capacitatile lui Edgar Cayce pe care le-a gasit autentice.Fiica lui Douglas, Anne, era internata intr-un camin de copii infirmi inca de la varsta de 2 ani. (Accueil Plainfield enfance à Belleville, en Ontario). In acea perioada presa l-a numit « Noul Edgar Cayce ».In transa Douglas a putut citi de la distanta de zeci de km dosarul medical al fiicei sale, si descrie traumatismul suferit de copila la nastere, si originea crizelor de epilepsie .El singur nu avea cum sa cunoasca aceste informatii.Pe baza informatiilor primite de la spirite, Douglas o scoate pe Anne din institutia in care era internata, ii aplica remediile pe care le-a primit in transa si o insanatoseste. Inspirat de ceeea ce a realizat cu fiica sa, Douglas incepe sa studieze si sa inteleaga lumea invizibila-sacrele si aura, energia vindecatoare, visele, meditatia., Douglas sau « The New Edgar Cayce » de-a lungul anilor a dat consulatii tuturor categoriilor de oameni, indiferent de religie, credinta, politicieni, medici, ingineri, avocati, oameni simpli care l-au cautat pentru diverse probleme, a calatorit in tari din asia si Europa, a organizat si organizeaza cursuri.
http://www.douglascottrell.com/index.html